Exklusivt, enkelt och köparen i centrum

Bostadsbevakningstjänst

När man köper en bostad träffar man fastighetsmäklaren som arbetar på uppdrag av säljaren, vi företräder dig som köpare vilket har många fördelar för dig i ett fastighetsköp, vi arbetar helt oberoende och är din förlängda arm.

När vi har en klar bild/vision av du söker arbetar vi som din förlängda arm, tillsammans med en rad handplockade toppmäklare och vårt nätverk av samarbetspartner plockar vi fram lämpliga bostäder efter dina kriterier. Vi tar reda på fakta om de aktuella fastigheter och sammanställer en lista över de bostäder som bäst motsvarar dina krav. Vid denna tidpunkt arrangerar vi i samråd med dig visningar för alla bostäder på din lista. Det kan ta tid att hitta sitt drömboende, vi fortsätter att leta bostäder så länge som det behövs och kommer löpande maila dig nya objekt även när du inte är på plats på Mallorca.

Tyvärr finns det ingen gemensam portal likt hemnet där samtliga bostäder presenteras. Ofta hittar du samma bostad till salu hos flera olika mäklare och ibland till och med med olika priser. Många bostäder ligger kvar på nätet trots att de kan vara reserverade eller till och med sålda. Vi hjälper dig att säkerställa att de bostäder du är intresserade är till salu och säkerställer pris.

Vi förstår dina behov och hittar ditt drömboende

Exklusivt arbetar vi som din personliga köpmäklare, vi företräder dig som köpare och det är det vårt jobb att hitta en bostad efter dina önskemål och att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att köpa en bostad från utlandet utan att behöva vara på plats på Mallorca. Vi startar fastighetsprocessen med att utforska dina kriterier – identifiera vilken typ av bostad du letar efter, de lokala bekvämligheter du behöver och de områden som kan vara av intressanta för dig. Vi bevakar alla bostäder till salu och scannar av marknaden och alla portaler dagligen för din räkning.

Slutför ditt köp

När du väl har valt en bostad och ditt bud har godkänts hjälper vi dig om du önskar att komma i kontakt med advokater och andra parter som är involverade i att slutföra köpet av ditt hus eller lägenhet, så att hela processen går smidigt, professionellt och effektivt.